Як працює автополив кашпо Lechuza?
06.01.2023 1122
Як працює автополив кашпо Lechuza?
Люди, які вперше дізнаються про Лечуза, цілком закономірно задаються питанням - як працює автополив кашпо Lechuza? Горщики з автоматичним поливом Lechuza — це вазони з подвійним дном (сепаратором). По суті під земляною грудкою рослини знаходиться резервер, в якому зберігається запас води для &..
10 основних правил поливу кімнатних рослин
05.01.2023 477
10 основних правил поливу кімнатних рослин
Для будь-якої кімнатної рослини правильність або неправильність догляду майже завжди безпосередньо пов'язана з якістю поливу. Вміння знайти баланс, підійти до процесу зволоження ґрунту розумно, не вдаватися до крайнощів і «прислухатися» до рослин – головне правило коректних пол..
Кашпо з автополивом для кімнатних рослин Lechuza
04.01.2023 474
Кашпо з автополивом для кімнатних рослин Lechuza
Найважчим процесом у догляді за кімнатними рослинами завжди був і залишається полив. Він забирає найбільше сил і часу, є найчастішою причиною того, що внаслідок надто великої зайнятості ми змушені скорочувати колекції кімнатних улюбленців. Адже забезпечити повноцінний догляд десятка різних видів мож..
Горщики для кімнатних квітів
20.09.2021 413
Горщики для кімнатних квітів
Вибираючи горщики для кімнатних квітів люди хочуть, щоб квіти виглядали привабливо і красиво. Недостатньо купити домашні рослини, потрібно вибрати для них відповідні горщики і в процесі вибору людина прислухається до думки дизайнерів чи продавців, які мають досвід у цій справі. Звичайно, вирішальним..
Які вибрати горщики для рослин?
18.08.2021 1437
Які вибрати горщики для рослин?
Выбрати і купити горщики для кімнатних рослин не найпростіше завдання, враховуючи який великий вибір різних горщиків квітів зараз проводиться. І настав час з'ясувати, які з них варті уваги і є найкращими. Трохи нижче в нашій статті ми спробуємо дати характеристику переваг та недоліків різноманіт..
Показано з 1 по 5 із 5 (1 сторінок)